Beboer·Nyt

»Gode nyheder spredes hurtigt«

Beboer·Nyt header image 2

Rødkjærsbro skole 50 år

4 maj, 2012 · Ingen kommentar · Arrangement

50 års jubilæumsfest i Rødkærsbro Hallen Lørdag D. 18. august 2012!

Ja, rygtet taler sandt! Onsdag d. 15. august 2012 kan Rødkærsbro Skole fejre sin 50 års fødselsdag – og det gør vi! Først og fremmest vil skoleaktiviteterne i uge 33 bære præg af jubilæet, men derudover har vi tænkt os at fejre skolen med et brag af en jubilæumsfest for tidligere elever og ikke mindst tidligere og nuværende personale. Denne fest finder sted lørdag d. 18/8-12 fra kl. 18.00-02.00.

Du kan allerede nu tilmelde dig festen i Hallen ved at indbetale kr. 225 på en konto i Nordea:

Reg. nr.: 2331
Konto. nr.: 0744592097
NB! Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive dit navn og angive det år, du gik (evt. ville have gået) i 9. klasse. Sørg derefter for at lave et print af din betalingskvittering og medbring denne til festen, da den netop fungerer som adgangsbillet!

TILMELDING SENEST 01.07.2012!

Vi garanterer rammerne for en fabelagtig fest med god mad, liveband og underholdning, og vi vil opfordre alle til at dele/sprede det glade budskab, så vi kan få fyldt Hallen til bristepunktet! Allerede nu florerer datoen på diverse sociale medier, men hold fremover øje med nærværende hjemmeside, da det er her, de løbende opdateringer vil figurere. Senere vil vi også annoncere i lokale medier, men kontakt MEGET GERNE jeres tidligere klassekammerater, som måske ikke følger med i disse, og henvis til hjemmesiden her.

Forud for festen vil skolen være åben i tidsrummet 14.00-17.00. Her kan tidligere klassekammerater eksempelvis mødes, og Skolebestyrelsen vil være til stede med henblik på en evt. guidet tur rundt på vores flotte skole. Desuden kan der købes kaffe/øl/vand. Dørene til Hallen åbnes kl. 17.00, således man har mulighed for at gå direkte fra skolen til festen.

Vi ser med glæde frem til en historisk festaften fyldt med nostalgi og RØDKÆRLIGHED;-)

Festlige hilsener
Rødkærsbro Hallen & Rødkærsbro Skole

Tags: ····

Ingen kommentar indtil nu ↓

Ingen kommentarer endnu... Det kan jo starte med din, - udfyld formularen herunder!

Lav en kommentar