Beboer·Nyt

»Gode nyheder spredes hurtigt«

Beboer·Nyt header image 2

COUNTRY NIGHTS i Rødkjærsbro Hallen Lørdag 13 marts 2010

2 januar, 2010 · 1 Kommentar · Arrangement

Så kan du godt finde cowboystøvlerne frem og tage cowboyhatten på, for nu rider de fantastiske country navne ud på en ny omgang Country Night. En uforglemmelig oplevelse.

Efter en kæmpe succes i Rødkærsbro med Country Night 2009 arrangerer Rødkærsbro Borgerforeningen og musikperronen i Rødkjærsbro igen i 2010 Contry Nights med en række fremragende navne fra Danmark og udlandet.

Lørdag den 13. marts 2010

kl. 18.30 – 01.00

Entre inkl. stor buffet og gebyr. Kun 300,- kr. Ved flere end 10 personer en prisen 280,- kr.

Billeterne sælges i forsalg frem til den 27 . februar i Rødkærsbro Hallen.    86 65 87 33 eller  Shop In 86 65 88 60


ba cb oleb.dk 7492 COUNTRY NIGHTS i Rødkjærsbro Hallen Lørdag 13 marts 2010

Fra Holland kommer den populære sanger; Maarten Jansen, der har adskillige albums bag sig, også i Danmark, hvor han for nogle år siden lavede albummet “Welcome to my world”. Til showet vil han også fortolke en lang række af Elvis Presleys populære countrysange.

Wenche Hartmann er ung og dog en meget erfaren dame indenfor country musikken i Danmark. Hele fem albums er det efterhånden blevet til. Hun har sunget duet med nogle af de største internationale artister; som The Bellamy Brothers og Pam Tillis. Wenche er af flere kåret som den danske country dronning og med en formidabel stemme til at fortolke de største country sange med.

Fra Tjekkiet kommer Country Sisters med deres dansen på bordene, hvis der er plads. deres program er meget bredt sammensat. Man finder alle stilarter indenfor country musik lige fra klassisk country over de sidste nye morderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock`n`roll.

CS Nielsen er navnet på en af de meste talentfulde danske countryartister: Han vil ved koncerten fortolke en lang række Johnny Cash sange samt nogle af sine egne. Han har en livslang fascination af amerikansk folkemusik. Siden 1994 har han skrevet og optrådt vidt og bredt med sine sange.

The Hartmann Band bakker alle solisterne op.

Ud over kræs for øregangen serveres igen i år buffet leveret af Tinne`s køkken fra Ans.

Tags: ···

1 Kommentar indtil nu ↓

Lav en kommentar