Beboer·Nyt

»Gode nyheder spredes hurtigt«

Beboer·Nyt header image 2

Borgermøde om fattigdom

26 november, 2009 · Ingen kommentar · Arrangement

Viborg Kommune skal have et fattigdomsråd. Men der er brug for konkrete forslag til, hvad fattigdomsrådet skal arbejde med, og hvem der skal sidde i et fattigdomsråd.
Derfor inviterer Socialudvalget og Handicaprådet til en række borgermøder på væresteder, i beboerhuse, i De Frivilliges Hus og i Borgerhuset Stationen i december måned 2009.

For Rødkærsbro området er der borgermøde i
Boligselskabet Sct. Jørgen, Rødkærsbro afdeling
Gildesalen, Østervang 22 (kælderen), 8840 Rødkærsbro
tirsdag den 15. december 2009 fra kl. 15.00 til kl. 16.00

Borgermødet er åbent for beboere i lokalområdet, og hvem der i øvrigt har interesse for emnet, og er borgernes mulighed for at få indflydelse på det kommende fattigdomsråds arbejde.
- På borgermøderne skal vi som politikere lytte og indsamle synspunkter og gode ideer – og derefter skal vi handle, forklarer Mette Nielsen fra Socialudvalget:
- Jeg ser frem til vores møder med de “egentlige eksperter”. Der er ingen tvivl om, at de mennesker, der ved, hvor “skoen trykker”, kan give os nøglen til at finde gode løsninger på problemstillingerne omkring fattigdom i Viborg. På borgermøderne deltager Mette Nielsen og Birthe Harritz fra Socialudvalget og formanden for Handicaprådet, Ulla Serup Thomsen.
Alle er velkommen – tilmelding er ikke nødvendig.

Tags: ···

Ingen kommentar indtil nu ↓

Ingen kommentarer endnu... Det kan jo starte med din, - udfyld formularen herunder!

Lav en kommentar